måndag 26 september 2011

Första riktiga dagen

Idag var första riktiga dagen på universitet. En föreläsning, en kort en. Men mycket intressant. Känns så himla bra detta! Lite förvirrat som vanligt med administration och upplägg av vissa saker som t ex att dela in oss i grupper för seminariet efter föreläsningen. Var inte gjort. Så vi fick gå hem och ha större grupper nästa vecka. Lite irriterande men vad ska man göra.

Måndag idag men veckan började faktiskt redan igår då vi var på skolan även då. Vi hade information (lite väl lite, inga gruppindelningar t ex) och det bästa, team building och lära känna varandra. Vi gjorde koreografi i grupper och byggde en bro av Financial Times, tejp och sax. Min grupp vann koreografin, choklad. Alltid uppskattat. Bron klarade 5 kg hantlarna, en av de tre som lyckades bygga en som klarade sig. De andra sju brakade samman. Stolt över min otroligt duktiga grupp! =)

Nu är det dags att ta tag i planering av kurserna jag ska ta. Vilka böcker som ska inhandlas, lånas eller liknande. Måste också dra en sväng till Ikea (sjunde eller åttonde gången) och köpa lite småsaker som vi glömt. Hur nu det kan vara möjligt.

Återkommer med ett bildregn av första veckan i nya landet senare.

Inga kommentarer: