torsdag 12 juli 2012

Tidig morgon

Sitter och äter frukost på Dalaman Airport och väntar på planet mot Istanbul. Vi steg upp 0545 idag. Inte så farligt faktiskt. Somnade duktigt i tid igår trots massiva partyn på hotellet och runt om. Hit kom vi med hjälp av en fantastisk minibuss till mycket bättre pris än en skabbig taxi. Kändes tryggt också. Ring vip transfer 0543 8264142 om ni skulle råka hamna i området ;)

Så summa sumarum av vår resa. För det första måste vi bli bättre på att planera och tänka. Innan resan. Och inte stiga upp två timmar efter en hel natts bröllopsfestande och köra i över två timmar. Därefter direkt med flyg hela dagen mot destination, i detta fall Öludeniz. Det leder till förkylning och extrem trötthet och är liksom inte värt det. Okej det var fantastiskt skönt att få komma till sol, bad och en liten bit av paradiset här vid blå lagunen. Vi hade dock gärna undvikit turiststråket fulla med britter. Dock fann vi en grym restaurang. Sultan ahmet. Så gott och grym service. Åt där nästan hela tiden.

Har inga fler foton från våra dagar här men så är det. Googla och se hur vackert det är. Mysigt runt vattnet. Kunde dock vart utan turiststråket på kvällarna som sagt.

Nu ska vi till Istanbul och det ser bi verkligen fram emot. Strosa, bröllop och god mat. Och fota!

Inga kommentarer: