söndag 17 juni 2012

Första dagen i Kenilworth

Vaknade upp i ett riktigt kallt hus. Armarna var som isglass! Hade inte riktigt fattat hur värmen funkar så att säga.

Vi glömde att dra ner rullgardinen i sovrummet. R vaknade av ljuset och försökte väcka mig. Gick inte så bra. Han gick upp och läste instruktionsböcker och försökte hitta på saker att göra. Lite trött. Efter ett bra tag kikade han på klockan. 05.50. Då gick han upp till sovrummet och drog ner rullgardinen och la sig.

När vi vaknat ordentligt gick vi på upptäcktsfärd. Vi fann en stor vind! Där kunde vi lägga däck och massa annat vi inte behöver just nu. Även en rostig ful glashylla och två gamla toaborstar (som var med på inventarielistan och därmed inte kan slängas, otroligt äckligt).

Efter det vandrade vi runt på Ikea. Endast en kvart bort i Coventry. Vilken glädje! Vi kom ut med hammare, ljus och knäckebröd.

På kvällen tog vi bilen till mataffären men de hade stängt. Måste vänja oss vid småstaden. Vi promenerade istället till puben och jag åt gravadlaxsallad. Hette faktiskt så på menyn. Gravadlax. Enligt bartendern filippinskt. Hmm går inte på det helt. Svenskt inslag? Till och med hovmästarsås. Mums!

Kvällen innan var vi hos J och G och kikade fotboll och grillade. Mycket trevligt och gott. Synd bara på matchen. Dock en intressant match.

Inga kommentarer: