söndag 5 augusti 2012

Hejdå iPhone!

När vi flyttade hit upptäckte vi att våra telefoner inte fann nät här hemma, eller runt omkring där vi bor. Lite lite grann. Max en plupp och annars bara söker den nät. Det går ju liksom inte helt. Så R tog sig an utmaningen att försöka ordna detta med 3.

Döm vår förvåning när vi efter ett ganska kort samtal (om man jämför med våra tidigare samtal med Co-operative bank och Sky t ex) får skicka tillbaka telefonerna och därmed bryta vårt 2-årskontrakt. Bara sådär! Vi var såklart tvungna att skicka in "bevis för adress" men det var ju inte hela världen...

Så, efter att ha fått paket och allt sånt i lördags morse från 3 så har vi nu packat ihop våra telefoner för gott. Sparat överallt och raderat allt. Så sorgligt. Hur ska man nu överleva detta?

För mig blir det min gamla svenska telefon för hederliga samtal och sms, mestadels här i UK. För tacksamt nog har de flesta av er där hemma iPhones så att man kan skicka iMessage och Kik osv lätt och fritt. (Syrran och brorsan, kom igen nu då! Skaffa iaf Kik). iPad får stå till förfogande för iMessage, mail och alla appar som är nödvändiga.. ;) Kameran, den nya söta fina kameran kunde ju inte komma lägligare. Nu kan jag ju faktiskt fortfarande fota till bloggen. Blir lite annat nu då jag inte kommer blogga från telefonen. Får se hur det blir. Kommer ju säkert babbla på lite mer...stackars er!
 



Inga kommentarer: