onsdag 29 augusti 2012

Nytt i hemmet

Det har varit lite tyst här igen och det beror på att vi fick ett ryck och började ändra helt och hållet i detta hus. Vi bestämde oss för att endast ett skrivbord är tillräckligt. Bord med stora mörka Expedithyllan som tog upp halva rummet och gjorde det så dystert (såld på gumtree.co.uk). Upp med bäddsoffan, tv och nya spelet till gamla kontoret. Som nu blivit tv/soff/spel/kontorsrum. Fint ska det bli också. 

Ikea. Ikea. Ikea.

Vi har försökt på nytt att undvika Ikea, detta underbara fantastiska ställe. Men som man kan bli lite trött på ibland. Speciellt i jakt på soffa. Men ojoj vad vi har försökt. Ni anar inte. Sen har vi inte tillräckligt med tålamod att vänta på en soffa i några månader. Vem orkar det liksom. Ett halvtomt rum ser ju knas ut. Nej så det fick bli Ikea igen. Igår var vi där och kikade, sa att nej här finns inget. Sen funderade vi och googlade och massa sånt. Slutsats Ikea som sagt. Så tillbaks idag och det blev bland annat den fåtölj ni ser på bilden, en soffa och lite annat. Ska fota och visa när allt är mer klart!







Sen för att inte bli helgalna på varandra i samband med Ikeainköp så började vi besöket idag med en fika. Prinsessbakelse så klart. Och en flaska elderflowerdryck... kommer bara inte på ordet på svenska nu..

Längtar tills imorrn då allt kommer och förhoppningsvis får plats och sånt.

Jo så ska jag ju till Birmingham imorgon också, köra en viss fröken C till flyget. Hon ska hem till USA nu...


Inga kommentarer: